Flyttstäd Göteborgs Blogg

foretagsbloggar.nu


Blogg om Flyttstäd i Göteborg


Flyttstädning Göteborgs blogg fylls på med nyttig information om städ, flyttstäd och flytt i Göteborg med jämna mellanrum.
Har du önskmål om information om ett visst ämne är du välkommen att kontakta oss.

Finner du informationen i vår blogg felaktig eller om du uppskattar den så är du oavsett anledning välkommen med feedback.
Vi vill alltid hålla oss uppdaterade med korrekt och uppdaterad information.

RSS

Utrustning vid flyttstäd

31 May 2021

Städutrustning för flyttstäd För att du ska kunna städa måste du också ha rätt städutrustning.Det är något som de flesta missar när de städar själva, att de behöver rätt utrustning.Rätt städutrustning när du städar kan göra arbetet både snabbare och enklare.Framförallt underlättar det att få ditt hem skinande rent om du har tillgång till verktygen [...]


Flyttstädfirma i Göteborg

28 Dec 2020

  Städfirma för flyttstäd i Göteborg Att flytta är en jobbig, tidskrävande och energislukande process där vi på Flyttstädning Göteborg kan underlätta det hela genom att utföra flyttstädningen åt dig.Det är nämligen det allra sista man måste göra i sitt gamla hem och även det delmoment som de allra flesta helt glömmer bort eller inte [...]Är du intresserad att boka en flyttstädning eller om du har några frågor, bör du ta kontakt med oss redan idag.
Kontakta oss via vårat kontaktformulär eller ring oss redan idag.

Se vår checklista för att ta del av vad som ingår i din flyttstädning.
Har du önskemål om städning av bostaden som inte ingår i checklistan för flyttstäd så kan vi säkert hjälpa dig med detta också.
Ta kontakt med oss och berätta mera, så ska vi kunna räkna fram ett bra pris på detta.

Har du funderingar över vår garanti eller om vi finns tillgängliga ett visst datum är du självklart också välkommen att ringa oss.
Vi försöker alltid att anpassa våra dagar så gott det går, därför är det alltid bra om du är ute i god tid med både bokning som kontakt inför en städning.